Acta de la junta de l’Ampa de l’Escola del Mar 7 de maig de 2012.

Acta de la junta de l’Ampa de l’Escola del Mar

Data: 7 de maig de 2012.

Horari: 21.15 h.

Assistents: 16 pares i mares.

http://www.afamar.cat

 

Ordre del dia

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Temes econòmics (breu).

3. Valoració de Sant Jordi i 90 contes.

4. DAFO.

5. Competències bàsiques.

6. Festa de l’Ampa.

 

 

1. Acta de la sessió anterior

S’aprova l’acta anterior.

 

2. Temes econòmics

Respecte als temes parlats en les sessions anteriors:

– Projecte informàtic: falten l’estudi definitiu i el pressupost alternatiu; cal facilitar la informació als pares que puguin assessorar sobre aquest tema.

– Es buscaran pressupostos per a la instal·lació d’un tendal al bàsquet.

– S’ha pagat l’assegurança de cobertura dels pares fora de l’horari escolar en les activitats que es facin com a Ampa (els nens sempre estan coberts mentre siguin a l’escola).

– Resta pendent l’estudi d’alternatives en la gestió bancària cap a una entitat del tipus Triodos Bank.

– Ja s’han comprat els tricicles de parvulari i ja són a l’escola.

 

3. Valoració de Sant Jordi i 90 contes

S’ha venut menys que l’any anterior i han sobrat algunes roses. Es recorda que la recaptació es destina a la biblioteca de l’escola.

Com a punt de millora, es planteja que els grans puguin accedir a comprar llibres abans ja que quan acaben de fer l’obra, no tenen gaire oferta per escollir.

L’activitat dels contes va ser un èxit, tot i que, pel que fa a les famílies, s’hi ha hagut d’anar una mica al darrere per aconseguir-ne la participació. Tot i així, ha estat una experiència molt enriquidora.

 

4. DAFO

Tal com es va acordar al consell i per al projecte de renovació de la direcció, es crea un DAFO de l’escola des del punt de vista dels pares. Es planteja des del punt de vista intern: les fortaleses i les debilitats, i des del punt de vista extern: les oportunitats i les amenaces.

 

5. Resultats de competències

Es presenten i detallen els resultats de les competències bàsiques i diagnòstiques comentant els indicadors de centre. Tot i que el nivell està per sobre de la mitjana, queden dubtes interpretatius que, si calgués, es comentaran en la pròxima sessió.

 

6. Festa de l’Ampa: 16 de juny

La preparació de la festa està seguint el procés correcte, tot i que continua el misteri del tema.

Alguns components de Garbí han de recollir el mateix dia un premi. S’estan buscant alternatives per la substitució de les famílies en la jornada, un exemple seria la possibilitat d’una videoconferència.

D’altra banda, els pares Tortugues comencen l’organització de la botifarrada i com a novetat la família Vilella organitzarà les postres fent rosquilles amb la participació dels nens i nenes.

 

Es dóna per acabada la reunió a les 23.30 hores.

 

La pròxima reunió serà dilluns 4 de juny. Us animem a participar-hi: xerrarem, riurem i coneixerem millor el funcionament de l’escola.

Comentarios cerrados