Garbí «Especial coronavirus»

Estimades i estimats!
Hi ha coses que ni un coronavirus pot vèncer. I una és la revista Garbí a final del trimestre!! Aquesta vegada no pot ser en paper, però sí en format digital! Un número «especial confinament», però com la Garbí de sempre.
Voleu saber quin color s’ha proclamat guanyador de les curses? Teniu curiositat per veure els garbins que ara marxen quan tot just començaven a l’escola? Doncs feu clic (AQUÍ) i «fullegeu» la revista a l’ordinador o a la tablet, amplieu si no us voleu perdre detall, i guardeu-la de record en el vostre disc dur. I si penseu que la pantalla no pot substituir el paper, també la podeu imprimir!
Trobareu també enllaços (busqueu això: 👉) per veure més fotos, altres textos i webs, per si se us ha fet curta.
Més que mai, és una revista feta entre tots, a moltes mans, des del confinament de moltes cases, i per això us agraïm molt especialment la col·laboració a les famílies i mestres que ens heu ajudat amb les vostres fotos i textos.
I recordeu que la nostra bústia sempre està oberta a: revistagarbi@emar.cat
Bona lectura, bon estiu i ens retrobem al setembre!!
 
Redacció Garbí

 
* A la pestanya de «Documents» teniu accès a tots els números de la revista. Us deixem també l’enllaç aquí!

Comentarios cerrados